Звіряче вбивство на Львівщині: народила, поклала в пакет та закопала!

Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові.Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Львові повідомили про підозру у вбивстві новонародженої дитини двом жінкам, які служать у Львівському прикордонному загоні Західного територіального управління Державної прикордонної служби України. Про це повідомляє прес-служба ДБР. Військовослужбовець ДПСУ під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину.

«Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові – як наслідок, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму; рідна сестра породіллі, яка також працює в Держприкордонслужбі, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини», – йдеться у повідомленні.

Наразі двом жінкам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). До суду надіслано клопотання обрати запобіжний захід для жінок у вигляді тримання під вартою. У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Пише УНІАН

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: