Жителів Львівщини запрошують відвідати фотовиставку «Тварини у війні»

Місце проведення фотовиставки – Ведмежий притулок «Домажир», вона відбудеться завтра, 1 квітня, інформує ЛОВА.

Це буде  Міжнародний день птахів, що щороку проходить в межах програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера».

Мета виставки – привернути увагу до долі тварин, які постраждали внаслідок воєнних дій. Виставка розповідатиме історії з порятунку тварин та їхнього життя під час війни, а також про те, як підготуватися до евакуації та що положити в тривожну валізку для тварин.

Триватиме виставка до 15 квітня за адресою с. Жорниська, вул. Ведмежий край 1. Надалі організатори планують розміщувати виставки по різних локаціях Львова для максимального охоплення аудиторії та просвітницького впливу.

Окрім цього, Ведмежий притулок «Домажир» – чудове місце відпочинку для одноденної подорожі. До притулку прокладений веломаршрут «В гості до ведмедів», який стартує у Львові з Високого замку та пролягає сільською територією, а в місті велоінфраструктурою. Протяжність маршруту складає 26 км.

На сьогодні у притулку проживає 31 ведмідь, яких були врятувала організація «Чотири лапи». Екскурсії проходять в супроводі екскурсовода. Також можна відпочити на галявинах та пообідати у кафе «Мед та Ягода», де подають Яворівський пиріг, який внесли до нематеріальної культурної спадщини України.

Притулок працює з середи по суботу 09:00 – 18:00.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: