Жінка-водій в стані наркотичного сп’яніння намагалася втекти від патрульних.

Щоб зупинити автомобіль було задіяно чотири екіпажі поліції.

Жінка-водій в стані наркотичного сп'яніння намагалася втекти від патрульних.

Минулої ночі на перехресті вулиць Джерельної та Хімічної водій автомобіля “Seat Ibiza” не виконала вимогу знаку «Рух по колу». Їй через гучномовець екіпаж за допомогою звукових та світлових сигналів дав вказівку зупинитися. Водій її проігнорувала і почала набирати швидкість. Водій ігнорувала і вимоги дорожніх знаків та світлофорів, об’їжджаючи тротуарами автомобілі, які зупинилися на забороняючий сигнал, – повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

На вулиці Кукурудзяній чотири екіпажі зупинили її заблокувавши. Жінка мала ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду відмовилася. На неї склали два протоколи: за невиконання вимог про зупинку та керування в стані наркотичного сп’яніння, а також, винесли 3 постанови за порушення правил дорожнього руху. Оскільки в кінцевому результаті автомобіль отримав ушкодження коліс, без сторонньої допомоги їхати далі не було можливості.

Проте цієї ночі жінка знову відзначилася, – інформує Патрульна поліція. Жінка орієнтовно о 20:30 вчинила ДТП на вулиці Опришківській і втекла на сусідню вулицю Кордуби. За словами потерпілого водія з “Opel Vectra”, ця водій їхала перед ним, а тоді різко розвернулася, в’їхала у нього і поїхала геть. Її почали наздоганяти і виявили на сусідній вулиці. Жінка бігала вулицею і сама із собою розмовляла. Люди відібрали в неї ключі. Коли приїхали поліцейські, жінка сіла в автомобіль і спробувала здійснити рух. 27-річна жінка посвідчення водія не мала, оскільки напередодні тимчасового талону не отримала.

У медичному закладі вона відмовилася від будь-яких оглядів та експертиз. На неї винесли три протоколи: за ДТП, за втечу з місця ДТП і керування в нетверезому стані, а також винесли постанову за те, що їхала без посвідчення водія. Авто евакуювали на арешті майданчик.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: