Затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП та втік

Під час перевірки у нього в крові виявлено 1.6 проміле алкоголю, що у 8 разів перевищує допустиму норму. Про це пише відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 грудня близько 18.00 на вулиці Шевченка у місті Новояворівськ, пише – Кулемет.com.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 43-річного жителя району та втік з місця події. Пішохід від отриманих травм помер у лікарні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу водія – 25-річного мешканця міста Новояворівськ, причетного до скоєння ДТП, а також вилучили на арештмайданчик автомобіль ВАЗ 2105, яким він керував.

Затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП та втік

Під час перевірки в крові водія виявлено 1.6 проміле алкоголю, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

За фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення водієві підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: