Заступника мера Пустомит затримано на отриманні хабаря.

Неправомірну вигоду отримував у вигляді «відкатів» від проведення будівельних робіт об’єктів інфраструктури. 

Про це повідомляє сайт видання “Форпост Львів” з посиланням на прес-службу Нацполіції Львівщини.

Заступника мера Пустомит затримано на отриманні хабаря.

Правоохоронці встановили, що фігурант, являючись у минулому міським головою та на даний час перебуваючи на посаді заступника міського голови, налагодив схему розкрадання бюджетних коштів.

Посадовець Володимир Кардаш організував злочинну схему вимагання неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання за підписання актів виконаних робіт та перерахування коштів за їх виконання. Розміри «відкатів» доходили до 20 відсотків від суми договорів.

Заступника мера Пустомит затримано на отриманні хабаря.

На фото Володимир Кардаш – крайній справа

У п’ятницю, 28 вересня, оперативники Обласного управління захисту економіки Нацполіції спільно зі слідчими поліції області під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області затримали посадовця під час отримання чергового «відкату» – 20 тисяч гривень хабаря. Кошти заступник мера вимагав від підприємця за виділення бюджетних коштів, призначених для прокладання бруківки.

Пізніше мер Пустомит Олег Серняк повідомив, що у зв’язку з ситуацією, яка зараз склалася навколо земель біля Наварійського озера, його та його соратників неодноразово намагалися підставити.

Фото: Форпост Львів

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: