ЗА МІСЯЦЬ В УКРАЇНІ З РІЗНИХ ПРИЧИН ПОМЕРЛО ПОНАД 150 ТИСЯЧ ЛЮДЕЙ – СТАТИСТИКА

Окрім летальних випадків COVID-19, з різних причин померло понад 150 тис. людей. Про це свідчать дані за січень цього року Державної служби статистики України. Пише Вежа.

Найбільш поширеними є хвороби класів системи кровообігу, зокрема ішемічна, алкогольна кардіоміопатія та цереброваскулярні від яких померло 68 тисяч 914 осіб. Від новоутворень, з них і злоякісних – 14 тисяч 164. Через хвороби органів дихання і травлення, зокрема грипу і пневмонії, печінки – 4 тисячі 256 осіб. У зв’язку зі зовнішніми причинами, зокрема нещасних випадків, утоплень, отруєнь, самогубств та убивств – 4 тисячі 432 людей та інше.

Відтак, у межах Львівської області від хвороб класів системи кровообігу померло 3 тисячі 486 осіб. Від новоутворень, з них і злоякісних – 808. У зв’язку зі зовнішніми причинами, зокрема нещасних випадків, утоплень, отруєнь, самогубств та убивств – 187 людей, без урахувань випадкових отруєнь (окрім алкоголю). Через хвороби органів дихання і травлення, зокрема грипу і пневмонії, печінки – 258 та інше.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, станом на 10:00, 25 березня, виявлено 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них – 4 летальні, а за вчорашню добу зафіксовано ще 29 нових. Втім, 1 пацієнт – одужав і уже виписаний з лікарні.

Про глобальні випадки захворювання коронавірусної інфекції повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США), зокрема: 423 тисячі 670 осіб лабораторно підтверджених; 18 тисяч 923 – летальних, втім 108 тисячі 629 осіб перебувають на відновлені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: