За хабар можна отримати 10 років увязнення

У Львові завершили досудове розслідування підозрюваного у хабарництві голови Залізничної районної адміністрації Тараса Гниди.

За підсумками досудового розслідування Гниду звинуватили у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Обвинувальний акт для розгляду по суті скерували до Франківського районного суду Львова.

За хабар можна отримати 10 років увязнення

Зазначимо, що санкція статті 368 (ч.3) передбачає позбавлення волі, терміном від п’яти до десяти років, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Нагадаємо, що керівника Залізничного району Тараса Гниду затримали за хабар 16-го березня цього року. За версією правоохоронців, держслужбовець вимагав та отримав 105 тисяч гривень за неперешкоджання підприємницькій діяльності.

За інформацією слідства, за виручені від підприємця кошти Тарас Гнида планував полетіти на відпочинок на Кіпрі: в період з 6-го по 13 липня, посадовець та його сім’я мали відпочивати в готелі «Louis Althea Kalamies Luxury Villas» (Республіка Кіпр). Хабар у розмірі 105 тисяч гривень чоловік отримав не готівкою, а на банківський рахунок.

За хабар можна отримати 10 років увязнення

Джерело: lwnews

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: