За будівництвом доріг Львівщина в трійці лідерів, – Ганущин.

Депутати облради заслухали депутати під час пленарного засідання у вівторок, 5 червня, «Інформацію про поточний та капітальний ремонт автомобільних доріг Львівської області у 2018 році та утримання доріг у зимовий період 2017-2018 років”.

Про це повідомили у вівторок, 5 червня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Відтак, її взяли до відома», інформує Щоденний Львів.

За будівництвом доріг Львівщина в трійці лідерів, - Ганущин.

Голова обласної ради Олександр Ганущин зауважив: «Сьогодні ми заслухали інформацію про стан доріг області. На жаль, зараз є критично мало ресурсу, який можна скерувати на ремонт доріг. За останні три роки Львівщина значно пішла вперед у питанні ремонту доріг.

Олександр Ганущин доповнив: «Однак цього року нам значно «обрізали крила», коли підвищили планові показники по митних платежах. Отож, темпи з будівництва доріг можуть бути дещо уповільнені». Для покращення стану дорожнього покриття потрібно дві речі: фінансовий ресурс та ефективні виконавці, які його освоять. Незважаючи ні нащо, Львівщина є в трійці лідерів за будівництвом доріг».

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: