З центру Львова планують запустити автобуси до Малехова і Підбірців

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся листом до голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського щодо продовження міського маршруту №1а до села Малехів та погодження схеми нового маршруту з центру Львова до села Підбірці. Таке звернення мер зробив через численні звернення мешканців прилеглих до Львова сіл.

З центру Львова планують запустити автобуси до Малехова і Підбірців

«До мене як до міського голови звернулися мешканці сіл Малехів та Підбірці стосовно проблеми сполучення зі Львовом, оскільки значна їх частина навчається або працює у місті. Вказані населені пункти є у близькій агломерації з містом, відповідно при запровадженні електронного квитка є доцільним запровадження єдиної міської системи транспортного сполучення для зручності та комфорту перевезень», – йдеться у зверненні Садового.

Окрім того, управління транспорту ЛМР звернулося з відповідними листами у департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА з проханням погодити продовження автобусного маршруту № 1а до села Малехів та погодити схему нового маршруту, який би сполучив село Підбірці з центром міста.

Нагадаємо, зараз автобуси №1а курсують за маршрутом «площа Галицька – Галицьке перехрестя». Цей маршрут обслуговує комунальне АТП-1. Без погодження ЛОДА міська рада Львова не може продовжувати маршрути за межі міста. Пише ZAXID.NET

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: