“З Росією пов’язують не просто спільні кордони, а передусім родинні зв’язки” – партія ОПЗЖ

Українська політична партія «Опозиційна платформа — За життя» оприлюднила привітання до Дня Росії, заявивши, що робить це від імені всіх українців.

Про це йдеться в повідомленні на сайті політсили.

На думку партії, Україну та Росію «пов’язують не просто спільні кордони, а перш за все родинні зв’язки, тісно переплетені людські долі, духовні і культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні і пам’ять про цю Велику Перемогу, яка згуртувала наші народи на століття».

"З Росією пов'язують не просто спільні кордони, а передусім родинні зв'язки" - партія ОПЗЖ

«Саме тому всі спроби влади і національно стурбованих політиків, ура-патріотичної меншості вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між нашими країнами зазнали фіаско», – йдеться у заяві.

В ОПЗЖ також повідомили, що Україна втомилась “русофобської істерії” і потребує діалогу з Росією.

«Діалог і компроміси – ось шлях до миру і злагоди, відновлення добросусідських відносин між нашими країнами, добробуту наших народів», — підсумовується заява партії.

Нагадаємо, в минулому році, незважаючи на заборону про пряме авіасполучення з Росією, лідер партії ОПЗЖ Віктор Медведчук мінімум три рази літав у Москву разом з Юрієм Бойком. Зокрема, в березні і липні 2019 року вони зустрічалися з Дмитром Медведєвим, який на той момент був прем’єром РФ, і главою “Газпрому” Олексієм Міллером.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: