З львівським секс-туризмом боротимуться національні дружини

У львівському осередку “Національних дружин” є близько 30 осіб.

Про це у коментарі Варіантам розповів керівник громадського формування “Національні дружини” у Львові Андрій Бондар.

“Зараз є близько 30 постійних членів, але ще є прихильники – їх близько 100. Прихильники на зборах “Національних дружин” бувають декілька разів на тиждень” – повідомив він.

Він також розповів, що зараз формуються осередки у інших містах області: у Стрию, Самборі, Винниках та Буську.

У Львові “Національні дружини” ведуть діяльність у кількох напрямках.

“Ми працювали про різноманітних гральних закладах в яких були нелегальні гральні автомати. Для цього ми написали близько 80 заяв на різні установи. Деякі з гральних закладів тимчасово припинили діяльність, деякі далі працюють. Також ми ведемо діяльніть проти секс-туризму у Львові. Зараз у місті є близько сотні місць, де у приватних квартирах надають такі послуги нелегально. І ведемо діяльність проти торгівлі алкоголем, проти точок збуту сурогатом, наливайок різних тощо. Ми старались спілкуватись із людьми, аби переконати їх не торгувати цим” – зазначив Андрій Бондар.

Андрій Боднар наголосив, що потенційних і дійсних членів “Національних дружин” не змушують носити зброю, однак поміж них є особи, які зможуть мати зброю, а також зазначив, що громадські формування можуть користуватися спецзасобами.

“Є люди які займаються мисливством, можливо у них є своя зброя. Є особи, які крім того що є членами “Національних дружин”, ведуть діяльність у інших громадських формуваннях, яким дозволено спецзасоби” – сказав він.

Офісів у львівського осередку “Національних дружин” наразі немає, оскільки їм у цьому питанні допомагає інша організація.

“Офіс нам не потрібен. Але, так як ми співпрацюємо з ГО “Національний корпус”, вони діляться своїм офісом з нами для наших потреб, поміщаємось там” – наголосив Бондар.

Зазначимо, що громадське формування “Національні дружини” веде діяльність з минулого року, зокрема і у Львові. 29 січня вони оголосили про початок діяльності з правопорядку на вулицях міст України.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: