“Я ж депутат, мені потрібно десь харчуватися”: слугів помітили у київському ресторані: приїхала поліція

 Вчора 18:00 члени аграрного комітету Верховної Ради зустрілися в київському ресторані «Монтеккі Капулетті» (Montecchi Capuleti).

Відповідні фото опублікувала “Країна”. Відзначається, що народних депутатів від “Слуги народу” Маргариту Шол, Александа Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили “обмити” прийняття закону про землю, який напередодні був підписаний президентом Володимиром Зеленським.

Відзначається, що заклад має два окремі входи в окремі зали: “Монтеккі” і “Капулетті”. На фото видно, що в частині італійського ресторану “Монтеккі” – темно і закрито, в частині “Капулетті” всередині видно, як ходять офіціанти.

Павел Халимон (слева)
Маргарита Шол

Пізніше до закладу під’їхав наряд поліції, спрямований заступником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенко, до якого звернулися журналісти.

Маргарита Шол в свою чергу заявила, що прийшла в ресторан лише доставку забрати. “Я ж депутат, мені потрібно десь харчуватися”, – сказала вона.

Правоохоронці заявили, що всередині закладу нікого з гостей не виявили. У той же час журналісти не бачили, щоб хтось виходив.

“У зв’язку з цим є дві версії. Перша – вони вийшли через чорний хід у двір. Друга – вони сховалися в туалеті на час перевірки поліції (про це нам сказали знайомі цих депутатів). У будь-якому випадку, те, що поліцію не пускали більше 15 хвилин вказує на те, що в ресторані замітали сліди “, – відзначили представники ЗМІ.

Пізніше журналісти опублікували відео перевірки поліцейськими ресторану “Монтеккі Капулетті”. “Відео, як поліція шукає в ресторані нардепів. В туалет дійсно не заглядали. А адміністратор помітно нервує”, – написала “Країна”.

На питання поліцейського щодо білоруського режиму роботи ресторану, його адміністратор відповіла: “Ми працюємо тільки в режимі доставки. Нам телефонують люди, роблять замовлення, і забирають пакет на вулиці”.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: