«Я правда мрію про нашу країну в смартфоні, і щоб ми були першими у світі» – Зеленський

У четвер 23 травня президент України Володимир Зеленський виступив на ІТ-конференції iForum з промовою «Гарант Інновацій: створюємо майбутнє разом».
Президент заявив про намір реалізувати ідею «країни в смартфоні» та оголосив про запуск онлайн проекту «Ліфт», який дозволить всім охочим презентувати свої ідеї з діджиталізації держави вже з 27 травня.

«Я правда мрію про нашу країну в смартфоні, і щоб ми були першими у світі» - Зеленський

«Можете вважати мене наївним мрійником, але ми хочемо зробити країну в смартфоні, уряд у смартфоні. І впровадження чотирьох рівнів: інформація про державу – перший рівень, комунікація з державою – це другий рівень, транзакції з державою – третій рівень, залучення в управління державою – це четвертий рівень», – сказав Зеленський на українському форумі інтернет-діячів IForum, що відбувається в Києві. 

«Як би було круто, якби, коли ти їдеш на роботу, то ти не тільки отримуєш новини, бачиш, яка сьогодні погода, а ти реально контролюєш, які законопроекти подаються, ти можеш їх змінювати, які чуваки, вибачте за це слово, які люди обираються, як їх можна відкликати, які ви петиції готуєте, як ви можете доповнювати той чи інший законопроект. Тому я правда мрію про нашу країну в смартфоні, і щоб ми були першими у світі», – додав президент України.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: