Вирішили нажитися!

Невідомі під прикриттям будівництва бажають проникнути в помешкання львів’ян

У Львові на вулицях Мельника, Єфремова, Ганни Барвінок та Квітневій звявилися оголошення в яких просять місцевих мешканців допустити до своїї помешкань у звязку із незаконним будівництвомна 100-літніх грунтових тенісних кортах, оскільки ще жодних дозволів на будівництво на Мельника, 18 не видавалось. Дуже дивним є те, що проникнути в помешкання хочуть особи, які себе на плакатах ніяк не індефікували, тобто не написали, яке підприємство буде проводити інженерно-технічні обстеження. Тому, враховуючи вище описану обставину, мешканці Львова занепокоїлися.

Вирішили нажитися!

“А можливим проникненням невідомих в квартири городян займуться правоохоронні органи”. – про це повідомив Голова Проводу Громадсько-політичного руху “Ідея Нації” Остап Стахів, який захищає права львів’ян від неправомірних дій забудовника на Мельника, 18.

Вчора представники ДЮСШ “Спартаківець” – тренерський колектив, учні та їхні батьки спільно з мешканцями ОСББ по вул. Єфремова, 72, небайдужими львів’янами та Громадсько-політичним рухом “Ідея Нації” провели пікет Львівської міської ради з вимогою збереження ґрунтових тенісних кортів на Мельника, 18.

Нагадаємо, що у Львові в зв’язку із можливою загрозою втрати займатись професійним спортом та участю у професійних змаганнях для дітей, які займаються тенісом створено ініціативну групу «За збереження унікальних 100-літніх ґрунтових тенісних кортів на Мельника, 18».

Повідомляє:  Побудовано у Львові

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: