Внесені зміни у деякі автобусні маршрути Львова

Виконком Львівської міської ради вніс зміни до рішення “Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування”. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише “Status quo”.

З метою покращання якості пасажирських перевезень та враховуючи зміни, які відбулись у мережі міських автобусних маршрутів загального користування, виконавчий комітет затвердив рішення, відповідно до якого внесено зміни до рішення “Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування”.

“Зміни, які накопичилися протягом 5 років, ми вивели у новий додаток і маємо 54 маршрути. Ми будемо оголошувати конкурс на визначення перевізників на ці 54 маршрути. Також у нас є два діючих маршрути, термін дії договорів яких закінчується у 2020 році – це маршрут № 55 і № 56. Ці маршрути ми також внесемо в додаток”, – розповів Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту Львівської міської ради.

За його словами, суттєвих змін транспортна мережа не зазнала.

  • Так, на прохання мешканців, внесли зміни в маршрут № 18 – від вул. Личаківської його продовжили до вул. Тракт Глинянський, агрофірма “Провесінь”.
  • Внесені зміни в схему автобусного маршруту № 31 – це великогабаритні автобуси, які курсували по вул. Куліша. Для їх зручності зробили проїзд по пр. Чорновола з поворотом на вул. Городоцьку.
  • Внесені зміни у маршрут № 47а, № 48 та № 54.
  • З’явився новий маршрут № 52, який курсує він АЗ “Західна” – пл. Різні. Це експрес-маршрут, який буде мати обмежену кількість зупинок і на нього також буде проведено конкурс.
  • Вилучено два недіючі маршрути – це колишній маршрут № 52, який у старій маршрутній мережі курсував із Сихова до центру. І маршрут № 57, який планувався від заводу “Фуджікура” і до центру міста. Він теж не функціонував, тому їх вилучили із маршрутної мережі.

“Всі інші маршрути курсують без змін у схемах руху”, – зазначив посадовець.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: