Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало троє людей

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 1 червня, близько 1:00 год., у селі Дідилів, Кам’янка-Бузького району. Внаслідок аврії, травми отримали троє людей.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій «Audi A4», виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги в русі автомобілю «Renault Magnum», яким керував 44-річний мешканець Дніпропетровської області.

“Внаслідок ДТП, з тілесними ушкодженнями до лікарні були доправлені водій «Audi», 21-річний мешканець Жовківського району та двоє його пасажирів — 17-річна та 22-річний місцеві мешканці”, — повідомили у пресслужбі поліції у Львівській області.

Слідчі Кам’янка-Бузького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало троє людей

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: