«Вивернули абсолютно всі шафи»: волонтер Маша Бурдун розповіла про обшуки (відео)

Правоохоронці, які вранці у четвер, 2 квітня, провели обшуки у волонтера Марії Бурдун, прийшли до неї о 6 годині ранку, поставили обличчям до стіни і одягли на неї наручники.

«Через вічко я побачила повне маски-шоу, які довго на мої запитання про те, хто вони і навіщо прийшли, намагалися розповідати, що вони протидіють крадіжкам в районі», – розповідає Марія Бурдун. За її словами, одночасно поліція влаштувала обшук в приватному будинку, де живе мати Марії. «Вивернули абсолютно всі шафи», – сказала волонтер і розповіла про те, що крім телефонів цікавило силовиків.

У неї, зокрема, вилучили подарований у 2015 році осколок «Граду», розфарбовані гільзи, а також шаблю. «В туалеті слідчий знайшов дустовое мило, яке було дуже старе і майже не пахло. У протоколі зазначили, що вилучили речовину, схожу на пластид », – сказала Марія Бурдун і додала, що не здивуватися, якщо скоро почнуть розповідати, що у волонтера,« якого підозрюють у відношенні до спілкування з Владиславом Грищенком ( “Буча”) »знайшли речовину, схожу на пластид.

Марія Бурдун – член правління Спілки ветеранів антитерору, організатор акції “Нагодуй бійця”.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: