Відкриття дитячого відділення на Рапопорта

На вулиці Рапопорта, 6 розпочало роботу дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні, повідомляє Львівський портал з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Окрім капітального ремонту приміщень, для дитячого поліклінічного відділення лікарні придбали сучасне фізіотерапевтичне обладнання. Раніше дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні було розташоване на трьох поверхах у приміщенні на вул. Б. Лепкого, 8.

Головний лікар 3-міської лікарні Вадим Олійник розповів, що в старому приміщенні на Лепкого були проблеми з пічковим опаленням, не було гарячого водопостачання.

В загальному на ремонт приміщення на Рапопорта було потрачено 260 тис. грн., з яких 54 тис. – це позабюджетні кошти, решта – кошти самої лікарні. Сучасну фізіотерапевтичну апаратуру пидбало місто. Це апарати низькочастотної магнітотерапії, ультразвукової терапії та короткохвильової терапії, завдяки яким дітей зможуть лікувати сучасними безболісними методами. Вартість цього обладнання – понад 100 тис. грн.

Дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні обслуговує 11 132 дітей віком від народження до 18 років: з центральної частини міста, а також частково із Залізничного, Галицького та Шевченківського  районів.

Окрім персоналу лікарів те медичних сестер, при відділенні  діє клінічна лабораторія, яка оснащена сучасними аналізаторами, функціонує сімейна амбулаторія №2, де є процедурний і кабінет щеплень.

Відкриття дитячого відділення на РапопортаВідкриття дитячого відділення на Рапопорта

 

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: