В Україні осіло близько 10% “ворів в законі” з усього світу

Близько 15-25 “ворів в законі” наразі перебувають на території України

В Україні осіло близько 10% “ворів в законі” з усього світу. Більшість з них – не українці.

Про це заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” на каналі “Україна”, передає РБК-Україна.

За його словами близько 15-25 “ворів в законі” наразі перебувають на території України.

“Але їх заїжджає в Україну значно більше. Більшість “ворів в законі” – не українці. Українців менше 6%. Як правило, “вори в законі” не мають українського паспорту. Це паспорт або підроблений, або цей паспорт на інше призвище… Десь в світі 450 “ворів в законі”. В Україну заїжджає приблизно 50″, – сказав Клименко.

Він зазначив, що дуже часто “вори в законі” керують злочинними організаціями на відстані – з Турції, Кіпру, Греції, Іспанії. За його словами, 10% ворів в законі осіло в Україні

Клименко додав, що в минулому скликанні Верховної ради не було прийнято закон про “ворів в законі” через тиск на депутатів.

“Вори в законі, які присутні в Україні є справжніми ляльководами, які тягнуть тисячі ниточок… Закон про “ворів в законі” минуле скликання ВРУ не змогло проголосувати. Був настільки великий тиск на депутатів зі сторони в тому числі людей, відносно яких ми цей закон прийняли”, – додав він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: