Від завтра стартує онлайн-подія проєкту «Звучання філармонії»: ПРОГРАМА

Львівська національна філармонія продовжує цикл онлайн-концертів та трансляцій архівних аудіозаписів. Із четверга по неділю вже традиційно, п’ятий тиждень поспіль, відбудуться чотири події, які можна буде переглянути на офіційних каналах філармонії.

Зокрема, у четвер (30 квітня) на слухачів очікує подія під назвою «В 4 руки [LIVE] [ONLINE]». Концерт відбудеться о 18-ій годині за участі знаного львівського подружжя музикантів – Оксани Рапіти та Мирослава Драгана. Піаністи є частими гостями філармонії, де виступають із найрізноманітнішими програмами.

Цього разу вони презентують колоритну програму для фортепіано у 4 руки. Її складуть лірична й витончена Фантазія фа мінор Франца Шуберта, поетичні «Східні картини» (6 експромтів) Роберта Шумана та рання Соната Франсіса Пулєнка. Також у програму увійдуть відомі композиції Мирослава Скорика: «В народному стилі» та джазова парафраза на відому багатель Л. ван Бетховена «До Елізи».

Концерт транслюватиметься зі Спілки композиторів у двох форматах: на вулицю Чайковського та на YouTube-каналі філармонії за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=fBR2RdqidUs&feature=youtu.be

У вікенд 1-3 травня у форматі аудіотрансляції можна буде познайомитись із архівними записами композицій та подій за участі музикантів і колективів філармонії. Першого і третього травня (о 18.00 та 19.30 відповідно) відбудуться трансляції проєктів сучасної музики: концерту-відкриття 25. Міжнародного фестивалю «Контрасти» та вечір експериментальної електроніки. Записи транслюватимуться на вулицю Чайковського, а усі охочі матимуть можливість паралельно послухати їх на офіційній сторінці Львівської національної філармонії у Facebook.

Другого травня (о 17.30) оркестр INSO-Львів представить запис події «Lars Danielsson Group Liberetto» із Leopolis Jazz Fest 2018. Трансляція відбудеться на офіційній сторінці INSO-Lviv у Facebook. Також відбудеться спілкування наживо із спеціальними гостями, учасниками концерту, серед яких Ларс Даніельссон, Артем Менделенко, Лаура Марті, Ярослав Шемет. До спілкування ще долучиться Олексій Коган.

Детальну інформацію про події можна знайти на офіційному сайті Львівської національної філармонії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: