В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО)

В наслідок аварії постраждали 10 пасажирів, 7 з травмами госпіталізовані до лікарні.

Як повідомляє прес-служба Пожежної частини Південно-Моравського краю, ДТП сталася, 20 жовтня, на 29.5. кілометрі дороги I/50 поблизу села Несовіце по дорозі в Брно.

Так, мікроавтобус, в якому перебувало 12 пасажирів, злетів з дороги та перекинувся на дах.

Внаслідок аварії 10 осіб отримали травми — 3 жінки та 7 чоловіків.

Семеро — легкі травми, не були госпіталізовані, троє важко поранені — госпіталізовані до лікарні м. Брно та отримують допомогу.

Одна з пасажирок мікроавтобуса отримала серйозні травми і була перевезена рятувальниками для екстреного прийому в університетську лікарню в Богуніце, Брно

“Один з чоловіків також отримав травми середньої тяжкості. Інші пасажири покинули місце аварії з незначними травмами”, – повідомила прессекретар екстрених служб Барбора Труксова.

“50-річний водій фургона сказав, що, ймовірно, заснув за кермом “, – сказав представник поліції Богуміл Малашек про дорожньо-транспортну пригоду.

«Пожежники надавали першу допомогу постраждалим. Під час рятувальних робіт рух на дорозі було зупинено до 4.50 “, — додав речник пожежної служби округу Висково.

Наразі всі обставини аварії встановлюють правоохоронці. Втім, за попередньою інформацією, причиною ДТП стало те, що водій заснув за кермом.

В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО) В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО) В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО) В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО) В Чехії мікроавтобус з українськими заробітчанами потрапив в ДТП (ФОТО)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: