Укрпошта стала партнером проєкту Made with bravery

Укрпошта стала єдиним логістичним партнером маркетплейсу українських виробників Made with bravery із доставки товарів українських виробників за кордон.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Бізнес вкотре об’єднує зусилля задля підтримки українського на міжнародній арені: EVO, Visa та Banda презентують маркетплейс товарів, зроблених в Україні українськими виробниками. Проєкт отримав інформаційну підтримку від Міністерства цифрової трансформації, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту і національного проєкту Дія.Бізнес.

“Маркетплейс Made with Bravery — прекрасна можливість показати круті товари та продукти українських компаній широкому загалу. Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Ця платформа дозволить бізнесу масштабуватися та знаходити нових клієнтів. А це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні. До того ж, це ще одна можливість для людей з інших країн дізнатися про українське та підтримати нас», — коментує Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України.

Укрпошта із початку війни розгорнула кампанію з підтримки українських експортерів і попри війну відновила міжнародне сполучення та доставляє посилки українських виробників за кордон. Компанія доставляє експортні відправлення з території України в 11 аеропортів західних країн-сусідів та завантажує посилки на 10 авіаліній, щоб українські підприємці, які продають свої товари на маркетплейсах, доставили відправлення українських підприємців по всьому світу. Також на заклик Укрпошти ключові маркеплейси Wish, Joom, eBay, Etsy та Shopify скасували для українських продавців абонентську плату та запровадили підтримуючі заходи.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: