У центрі Львова визначили двійника Шевченка

Сьогодні, 9 березня на Львівщині тривають урочистості з нагоди відзначення 204-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Однією із родзинок святкувань стало проведення конкурсу двійників Кобзаря. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У конкурсі могли взяти участь усі, хто відчував в собі візуальну схожість із Тарасом Шевченком, в юному віці, чи в роках – не важливо.  Загалом свої сили спробували 18 претендентів.

У центрі Львова визначили двійника Шевченка
Фото: ЛОДА

До участі у конкурсі зголосилися 17 учасників з Львівщини, ще один – із міста Києва. Ми підготували для них пам’ятні цікаві дарунки і сподіваємося, що для  учасників і усіх, хто сьогодні прийшов подивитись на конкурс, захід стане гарною пам’яткою. Переможця обирають усі охочі, хто сьогодні з нами тут відзначає річницю від дня народження Тараса Шевченка”, – розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадмінстрації Мирослава Туркало.

Відтак, переможцем – визнаним двійником Тараса Шевченка став Василь Мельник, друге місце у конкурсі посів Андрій Гамар, третє місце – Тарас Зілінський.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: