У Львові зніматимуть еротичну комедію “Порядна львівська пані”.

Держкіно виділило майже ₴1 млн на еротичну комедію «Порядна львівська пані».

У Львові зніматимуть короткометражний ігровий фільм під назвою «Порядна львівська пані». Про початок виробництва стрічки у середу, 4 липня, повідомила прес-служба Державного агентства з питань кіно.

У Львові зніматимуть еротичну комедію "Порядна львівська пані".

Фото: Волинські Новини

Держкіно уклало контракт з компанією «Крісті Фільм» про надання проекту «Порядна львівська пані» фінансової підтримки у сумі 995 тис. грн. Виділені кошти повністю покривають загальну вартість виробництва фільму, інформує Zaxid.net.

Кінопроект «Порядна львівська пані» став одним із переможців конкурсного відбору Держкіно. Фільм збираються зняти у жанрі еротичної комедії.

Режисеркою стрічки виступить Наталія Пасеницька, відома передусім своїми розважальними телепроектами: серіалами «Куратори» та «Щоденник вагітної».

За основу сценарію «Порядної львівської пані» обрали однойменну книгу української письменниці Люби Клименко. Автором сценарію стрічки виступила Марина Меднікова, а продюсером – Юрій Мінзянов.

 

Події на екрані розвиватимуться навколо головної героїні на ім’я Пенелопа. Творці картини описують її як «сучасну інтелігентну жінку, яка живе у Львові і працює в архіві».

Життя Пенелопи складається за звичною і до нестерпності нудною схемою «родина – робота». Все змінить поява «молодого доктора наук», з яким героїня порине у кроговерть шалених пристрастей і божевільних вчинків.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: