У Львові затримали нападників на продуктовий магазин

У Львові затримали нападників на продуктовий магазинПравоохоронці затримали зловмисників, причетних до розбійного нападу на магазин у Львові. 

Як встановили працівники поліції, до скоєння злочину причетні двоє мешканців Волинської області. За рішенням суду їх утримують під вартою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, 18 березня у Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на один з магазинів, розташований на вулиці Клепарівській у Львові. Як встановили правоохоронці, близько 20.10 у магазин зайшли двоє чоловіків, побили жінку-продавця та, погрожуючи їй предметом, схожим на зброю, заволоділи грошима з каси, а також спиртним та цигарками, після чого втекли.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

 Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні двоє 18-річних мешканців Волинської області. Нападники були затримані, суд обрав для них міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину, досудове розслідування триває.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: