У Львові відкрили виставку реквізитів фільму «Памфір» [ВІДЕО]

Виставку «Памфірова Маланка. Кінолабораторія» відкрили учора, 28 березня, у Муніципальному мистецькому центрі у Львові (вул. Стефаника, 11), інформує ЛМР.

Побачити унікальні експонати можна до 9 квітня. Виставка складається з 4-х частин, які розповідають про роботу над українським фільмом «Памфір». Тут реквізити, буковинські обрядові маски та костюми персонажів, розкадровки сцен кіно, а також фото зі знімального процесу і відео вирізаних сцен, які не увійшли у фільм.

«У нас камерні та маленькі зали, тому було побудовано куратором ідею запросити Маланку додому. Це ніби домашній перегляд внутрішнього світу фільму. Вийшло затишно, і хочеться тут бути й пізнавати фільм більше», –  директорка мистецького центрузазначила Ляна Мицько. 

Фільм «Памфір» режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука зараз збирає безліч глядачів у всіх кінотеатрах України. Премʼєра української кінострічки відбулася на Каннському кінофестивалі у травні 2022 року. Картину було відібрано до участі у програмах понад 40 кінофестивалів у 25 країнах світу.

ВІДЕО з місця події можна переглянути тут.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: