У Львові відбувся Всеукраїнський студентський забіг “Зелена миля 2018”.

Днями по всій території України відбувся Всеукраїнський студентський забіг “Зелена миля 2018”, що об’єднав усі регіони, міста і селища.

У Львові відбувся Всеукраїнський студентський забіг "Зелена миля 2018".

Мета забігу – популяризація здорового способу життя та пропаганда фізичної культури, повідомляє Педагогічна преса.

У Львові  спортивне свято організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Львівське обласне товариство студентів “Гарт”, відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області та інші.

Львівський кооперативний коледж активно бере участь у всіх молодіжних рухах задля підтримки здорового способу життя і цей захід не став винятком. Студенти  під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка були як серед учасників так і серед волонтерів.

У Львові відбувся Всеукраїнський студентський забіг "Зелена миля 2018".

Дистанцію довжиною в одну милю територією Стрийського парку подолали близько 300 студентів університетів і коледжів Львівської області. Після завершення забігу відбулося нагородження  учасників. Вітали переможців, голова відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області Юрій Турянський, голова оргкомітету змагань Анатолій Ігнатович, заступник голови комісії культури, молоді та спорту Львівської міської ради Христина Паньків та інші.

Студентка ЛККЕіП Галина Дранчук посіла 3 місце та отримала нагороду. Адміністрація коледжу, педагогічний колектив та студентське самоврядування  пишаються перемогою нашої студентки у такому важливому та потрібному заході, а нашим молодим спортсменам та викладачу Андрію Соломонку, що підтримує і активно залучає молодь та допомагає в проведенні таких важливих і драйвових заходів, велика подяка.

У Львові відбувся Всеукраїнський студентський забіг "Зелена миля 2018".

Кожен із нас досягнув маленької перемоги, адже підтвердив, що у єдності – сила, що разом ми потужні, ми можем подолати все. Бажаю усім великих і малих перемог у кожному дні нашого життя, а також нових здобутків і звершень.

Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: