У Львові відбувся суд над кур’єром який облив кислотою чоловіка

У Львові судили кур’єра “Львівпіцци”, який через ревнощі на зупинці громадського транспорту вилив кислоту на голову чоловіку.

Подія сталася 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка в м.Львові. Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, його дружина зраджувала йому з потерпілим. 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка, він випадково побачив потерпілого. Через ревнощі витяг зі свого автомобіля горнятко, налив в нього акумуляторної кислоти, побіг до потерпілого та вихлюпнув кислоту на нього. В результаті спричинив потерпілому опікові рани ІІ-ІІІ ступенів на голові, шиї, правій нозі та правій руці, а всього – на 8 % поверхні тіла, які відносяться до тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров’я. У вчиненому щиро каявся, добровільно відшкодував потерпілому заподіяну шкоду, відвідував його в лікарні та просив у нього вибачення. Просив суд його суворо не карати.

У Львові відбувся суд над кур'єром який облив кислотою чоловіка

Потерпілий підтвердив все, що розповів обвинувачений, та додав, що претензій до нього немає, так як прийняв вибачення обвинуваченого, який відвідував його в лікарні та повністю відшкодував йому заподіяну шкоду. Щодо призначення покарання, то підтримує пропозицію прокурора.

Сихівський районний суд м. Львова визнав ревнивця винуватим за ч.1 ст.122 КК України та призначив покарання – один рік обмеження волі. Проте на підставі ст.75 КК України звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий строк один рік. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Повідомляє: StatusQuo

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: