У Львові відбулася благодійна вечірка для тварин

На вихідних львів’яни “Допомагали і танцювали”, саме під таким гаслом пройшла перша благодійна вечірка для тварин.

 ЛКП “Лев” та Animal-id.info UA організували у FESTrepublic вечірку, благодійним вхідним внеском якої можна було допомогти тваринам Львова.

У Львові відбулася благодійна вечірка для тварин

Співзасновник онлайн-платформи Animal-id.info UA і співорганізатор вечірки Василь Дуб розповідає, що приклад такої вечірки побачив у Києві, а збирають кошти, аби облаштувати у Львові умови для донорства крові для тварин. «Загалом потрібно зібрати 250 тис. грн. на всі необхідні витрати. Я не дуже впевнений, що нам вдасться зібрати необхідні кошти з першого разу, тому, думаю, буде організований не один такий захід», – говорить він. На онлайн-платформі (де зареєстровано понад 14 тис. львівських тварин) кожна тварина має свій профіль, на який її власник в будь-який момент може зайти. В  онлайн-базі він може переглянути інформацію про свого домашнього улюбленця або ж доповнити чи змінити її. Незабаром планується робити помітки з групою крові, завдяки якій можна буде дуже легко знайти донорів для песиків.

У Львові відбулася благодійна вечірка для тварин
Фото: Дивисьinfo

У Львові відбулася благодійна вечірка для тварин

Організатори запрошують усіх охочих в ЛКП «Лев», де можна прихистити до себе якогось песика, або ж просто прогулятися з тваринкою.

Джерело: ДивисьInfo

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: