У Львові відбудуться громадські слухання щодо літніх майданчиків

У Львові на громадських слуханнях обговорять регулювання сфери літніх майданчиків.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

29 березня 2018 року відбудеться громадське слухання щодо регулювання сфери літніх майданчиків закладів громадського харчування у м. Львові. Слухання проводиться з ініціативи мешканців. (Ініціатор – Т. Хавунка, “Львівський регуляторний хаб”).

Як повідомив керівник Львівського регуляторного хабу Тарас Хавунка, команда ЛРХ ініціює громадські слухання за результатами дослідження проблем у сфері регулювання ринку літніх майданчиків закладів громадського харчування у Львові. Метою слухань є обговорення альтернативних підходів та ряду пропозицій щодо покращення становища даної сфери, які були розроблені за допомогою аналізу чинних рішень міської ради, дослідженню кращих зарубіжних практик та комунікації із зацікавленими сторонами і експертним середовищем міста.

“Ми виокремили ключові проблеми, які потрібно вирішити для підвищення ефективності регулювання сфери, а саме – ускладнений та тривалий процес видачі дозволів на встановлення літніх майданчиків, корупційні ризики через колегіальний принцип прийняття рішення, низька інвестиційна привабливість сфери, видача дозволів на необґрунтовано короткий термін, непрозорість механізмів у прийнятті рішень, відсутність конкуренції за оренду площ для розміщення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарного об’єкта ресторанного господарства та сезонність здійснення підприємницької діяльності у сфері літніх майданчиків”.

Як йдеться в інформаційній довідці, “напрацювання хабу спрямовані на те, щоб спростити процес оформлення договорів для підприємців, запровадити ефективний механізм конкуренції за площі під літні майданчики без прив’язки до стаціонарних закладів та переглянути доцільність обмеження сезонності ведення цього бізнесу”.

Місце проведення: конференц-зал Українського Католицького університету (м. Львів, вул. І. Свєнціцького, 17).

У Львові відбудуться громадські слухання щодо літніх майданчиків

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: