У Львові відбудеться 25-тий Форум видавців.

Традиційно Форум проходитиме у Львівському палаці мистецтв.

У Львові відбудеться 25-тий Форум видавців.

Вересневий книжковий форум у Львові є одним із найбільш відвідуваних заходів у нашому місті. Адже це можливість придбати нові книжки, особисто ознайомитися з улюбленими авторами та видавцями, а також – відчути своєрідну атмосферу такого заходу.

У Львові відбудеться 25-тий Форум видавців.

Цього року Форум святкує своє 25-річчя. Як зазначено на офіційному сайті Форуму, фокусною темою заходу цього разу буде “Ринок Свободи”, вибір цьогорічної теми “Форуму видавців” не є випадковим, бо впродовж 25 років Форум збирає різних людей, що мали різні думки, перемоги та проблеми. В межах фокусної теми організатори пропонують поговорити про те, як кожен з нас “торгує” своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями Свободи, які активно використовуються у пропаганді.

Форум видавців у Львові триватиме з 19-го по 23-вересня і протягом цих кількох днів заходи Форуму можна буде відвідати не лише у Палаці Мистецтв, а й в 50 інших локаціях містах.

Співорганізаторами Форуму є: ГО «Форум видавців», Український інститут книги, Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація,  Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Українська бібліотечна асоціація.

Більше інформації – згодом на нашому сайті на та на офіційному сайті заходу.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: