У Львові спіймали наркоділка, який розповсюджував «товар» по всій Україні

Загальна вартість вилучених у нього наркотичних засобів та психотропних речовин, за цінами «чорного» ринку, становить понад  півтора мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області у співпраці з колегами з міста Києва та спільно із працівниками Львівського районного управління поліції №1, 22-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає у Львові, здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом «мастеркладів», а також пересилав їх по всій території України.

14 вересня правоохоронці затримали зловмисника у Львові. У нього було виявлено коробку, в якій серед продуктів харчування було сховано чотири зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «кетамін». Встановлено, що зловмисник мав відправити коробку до міста Києва.

Під час невідкладного обшуку, проведеного в орендованій квартирі за місцем тимчасового проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили десятки зіп-пакетів з майже 4 тисячами таблетками синього та рожевого кольорів, ззовні схожими на психотропну речовину «МДМА», пакети із  речовиною чорного кольору, ззовні схожою на психотроп «гашиш», порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «кетамін», порошкоподібною речовиною рослинного погодження, ззовні схожою на «канабіс», порошкоподібною речовиною рожевого кольору,  ззовні схожою на психотропну речовину «МДМА», а також електронні ваги, пристрої для вживання та виготовлення наркотичних засобів та інші речові докази.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: