У Львові розпочнуть облаштовування крематорію для тварин

У 2018 році Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП «Лев» планує перейти на цілодобовий формат роботи, облаштувати крематорій, віварій та кладовище для безпечного захоронення домашніх та безпритульних тварин у Львові.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зазначається, що цьогоріч у планах ЛКП «Лев»:

  • Цілодобовий графік роботи Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев». У 2018 році підприємство планує перейти на цілодобовий формат роботи. Йдеться і про прийом безпритульних тварин, і про домашніх улюбленців, яким потрібна невідкладна медична допомога.
  • Облаштування Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» новим сучасним обладнанням для посилення безпеки хірургічних втручань. Усі тварини – домашні вони чи ще безпритульні – заслуговують на якісне та безпечне медичне обслуговування.
  • У 2018 році підприємство продовжить активну роботу з безпритульними тваринами. На базі підприємства запланована стерилізація 400 собак та 700 котів, також буде повторно перевакциновано від сказу 200 чотирилапих.
  • Розвиток Центру адопції (всиновлення) і збільшення рівня прилаштувань безпритульних тварин у нові родини. Цього року «Лев» збільшить термін перебування безпритульних собак з 10 до 15 діб, аби збільшити їхні шанси на щасливе прилаштування. Якщо 2017 року команда підприємства знайшла домівки для 70% відловлених на вулицях Львова собак, у 2018 році цей показник заплановано підвищити до 80%. Загалом, у планах – знайти господарів для 550 собак.
  • Для господарських собак ЛКП «Лев» у співпраці з партнерами Animal-id.info за кошти британського фонду DogTrust продовжує безкоштовну ідентифікацію електронними мікрочіпами (загалом для Львова надано 5 тис. чіпів).
  • Розширення переліку послуг Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» за спеціальними цінами для незахищених категорій населення.
  • Старт проекту з облаштування крематорію, віварію та кладовища для безпечного захоронення домашніх та безпритульних тварин у Львові.
  • Облаштування вигульного майданчика навпроти ЛКП «Лев» на вулиці Промисловій у Львові, яким зможуть користуватися для прогулянок, навчання і тренувань собак не лише працівники, волонтери та підопічні «Лева», але й мешканці прилеглих районів.
  • Проект з облаштування територій для культурного вигулу собак у Львові у різних районах міста.
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: