У Львові провели наймасштабніші Всеукраїнські змагання Ігри Нескорених

У Львові відбулися Всеукраїнські змагання Ігри Нескорених, які стали наймасовішими за всі роки їх проведення. Змагання тривали два дні та об’єднали 223 військовослужбовців та ветеранів з 24 областей України, які зазнали травм внаслідок бойових дій. Учасники змагалися в дев’яти різних видах спорту, зокрема в легкоатлетиці, стрільбі з лука, плаванні та гирьовому спорті.

Ігри Нескорених – це не лише спортивні змагання, але й духовний захід, який допомагає учасникам перемогти над собою та своїми обмеженнями. Відбір до національної збірної, яка восени поїде на Міжнародні ветеранські змагання Invictus Games у Дюссельдорфі (Німеччина), допомагає військовим та ветеранам знайти новий стимул до життя та повернутися до повноцінного життя.

У Львові провели наймасштабніші Всеукраїнські змагання Ігри Нескорених У Львові провели наймасштабніші Всеукраїнські змагання Ігри Нескорених

У зв’язку з міркуваннями безпеки, змагання не були висвітлюванні в реальному часі, однак після їх завершення на сайті з’явився детальний репортаж. Нагадаємо, що рік тому українська збірна повернулась додому з Invictus Games у місті Гаага (Нідерланди), де виборола 16 медалей. Тож ми бажаємо всім учасникам національного відбору у Львові успіхів та натхнення на шляху до нових перемог.

«Дві сотні сильних духом і тілом дівчат та хлопців приїхали до Львова і виборюють своє право представляти Україну на міжнародних змаганнях у Дюссельдорфі.  

Ми проводимо ці змагання і вже маємо амбіцію, щоб один з наступних світових чемпіонатів Invictus Games відбувся у Львові. Ми гідні провести такі змагання. Наша мета – щоб Львів був привітним для кожного ветерана, кожного пораненого, тому ми вибудовуємо екосистему людяності НЕЗЛАМНІ, що передбачає велику спортивну складову. В мене дуже класні враження, емоції від Ігор, бо маю честь спілкуватись з дуже крутими людьми», – сказав Андрій Садовий, міський голова

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: