У Львові поліція через мобільний додаток знайшла викрадений телефон.

За допомогою мобільного додатку патрульні виявили підозрюваного у заволодінні Iphone 7.

Вночі,27 березня, патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Левицького невідомі особи заволоділи смартфоном марки Iphone 7. Інспектори прибули на місце події та зустріли заявника. Той повідомив, що невідомий йому чоловік взяв у нього смартфон та пішов геть, передає Varta1.

Тоді патрульні, за допомогою програми пошуку «Де Iphone» встановили, що телефон заявника віддаляється від місця їх перебування. Прослідуючи за вказівками мобільного додатку, інспектори прибули на вулицю Князя Романа та виявили групу людей. Один з чоловіків різко розвернувся, коли побачив службовий автомобіль поліції та почав йти в протилежну сторону.

Патрульні вирішили його зупинити, тоді громадянин викинув щось під автомобіль та пришвидшив біг. Його наздогнали та зупинили. Предметом, який він викинув на землю виявився мобільний телефон – Iphone 7. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Згодом затриманий зізнався у скоєному. 30-річного чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції. Справу розглядають слідчі.

У Львові поліція через мобільний додаток знайшла викрадений телефон.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: