У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром

У Львові, за адресою вулиця Кульпарківська, 141-143 облаштували креативний громадський простір для мешканців прилеглих будинків.

На місці відремонтували дорогу, тротуари, встановили нове обладнання для дитячого майданчику, облаштували питний фонтан та вуличний кінотеатр. Також частина коштів була витрачена на освітлення та озеленення простору.

У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром

Щоправда опубліковані фото у соцмережах викликали велику дискусію щодо того, що такий дитячий майданчик не є безпечним. Звісно, обов’язкових норм безпеки в Україні ще немає, але варто було б подумати про дітей при облаштуванні гойдалок.

Додамо, що згідно норм ДБН Б.2.2-5:2011. “Благоустрій територій”: “Покриття дитячих та спортивних майданчиків треба виконувати із природних сипучих матеріалів (пісок, щебінь, гранітні висівки тощо), газону. Заборонено використання гумової крихти, ущільнення сипучих в’яжучих, а також покриття плиткою цих об’єктів”.

У Львові облаштували громадський простір з питним фонтаном та вуличним кінотеатром

Джерело: Львівський Портал

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: