У Львові оберуть найкращих лучників

Спробувати свої сили до Львова приїхали 120 лучників зі всієї України.

У Львові оберуть найкращих лучників

 

Серед них є і учасники національної збірної. Вони відточують свої навички до ідеалу, щоби показати найкращий результат на європейській арені. Цей кубок – рейтингові змагання. Судді оцінюють рівень спортсменів, аби потім рекомендувати найкращих до збірних України у різних вікових категоріях.

Олімпійський чемпіон Віктор Рубан розповів: «Ці змагання є підготовчими. Після них маємо їхати до Києва, а там вже працюватимемо над помилками і готуватимемося до змагань у Німеччині».

У Львові оберуть найкращих лучників

Перший раунд змагань – олімпійський. У ньому стріляють кращі 64 спортсмени у різних категоріях, окремо серед жінок і чоловіків. Перший стріляє з шістдесят четвертим, другий з шістдесят третім, і так аж до фіналу, де зійдуться двоє найвправніших.

Для того, щоби влучити у «десятку» однієї майстерності замало. Справжніми чемпіонами спортсмени стають завдяки сучасним лукам. Поєднавши інвентар і навички, лучник може вцілити у монету, що знаходиться на відстані 100 метрів.

Наступний етап змагань пройде у Києві. Там найкращі лучники України матимуть усього кілька днів, щоби підготуватися до Кубка Світу, що пройде у Берліні.

Джерело: Zaxid.net 

 

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: