У Львові на вихідних була задіяна вся снігоприбиральна техніка.

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, на вихідних для прибирання міста була задіяна вся комунальна техніка, ШПР і двірники працювали в режимі робочого дня.

«Враховуючи снігопад, який був на вихідних, в роботі була задіяна вся техніка. У нас в наявності 141 одиниця техніки: 120 – це комунальна, 21 – це орендована, яка працює по Сихівському району. Для працівників ШРП і двірників ці вихідні були робочими днями. На вихідних я теж був на роботі і координував прибирання. Якщо порівнювати з іншими містами, то Львів дуже добре відпрацював ці вихідні. Робота була вибудована таким чином, що працювало по 2-3 машини, щоб максимально швидко прибирати. Двірники працювали на хідниках. Потім була перезмінка, і вночі знову було посилено прибирання” – повідомляє заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак

На вихідних рух громадського транспорту не припинявся. Транспорт виходив згідно графіку вихідного дня.  Комунальний транспорт забезпечив виїзд машин на 90%, приватний на 70%.

За  словами Сергія Бабака, на вихідних для посипання доріг було використано 1055 тонн піскосуміші. Також, цього року, за кошти міського бюджету заплановано придбати 5 одиниць прибиральної техніки.

«Однак я буду просити депутатів виділити більше коштів. Адже чим більше сучасної техніки ми зможемо придбати, тим краще і оперативніше будемо прибирати місто», – додав Сергій Бабак.

Джерело: Львівська міська рада.

У Львові на вихідних була задіяна вся снігоприбиральна техніка.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: