У Львові на хабарі попався посадовець «Укрзалізниці»

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції викрили посадовця Львівської філії ПАТ «Укрзалізниця», який організував схему системного одержання хабарів за сприяння у безперешкодній та прискореній процедурі завантаження–розвантаження вагонів із вантажем.

Про це повідомляє Наталія Калиновська, з Департаменту захисту економіки Національної поліції України, пише Варта1.

Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, слідчі  управління поліції області під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області та працівники Департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» затримали фігуранта під час отримання ним обумовленої суми хабара.

За даним фактом слідчими обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правоохоронцями встановлено та задокументовано ще два факти одержання зазначеним посадовцем неправомірної вигоди. 10 тисяч гривень «додаткового заробітку» він отримав за вирішення аналогічних питань.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Керівника підрозділу регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» затримано в порядку  ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють причетність інших посадовців установи до скоєння даного правопорушення.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: