У Львові бійці АТО отримали квартири

У будинку на вул. Під Голоском квартири отримали 42 бійці АТО. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання квартир та оформлення ордерів сім’ям бійців АТО у будинку на вул. Під Голоском, 22. Квартири отримали бійці АТО, які мали статус сироти або позбавлені батьківської опіки, бійці, які мають інвалідність І-ІІ групи, та родини загиблих бійців АТО. Загалом квартири отримали 42 людини, яких визначила громадська комісія при Центрі надання допомоги учасникам бойових дій у Львові. Серед них – 5 бійців-сиріт. Загалом у будинку – 53 квартири, тому чекають наступних пропозицій від комісії.

“Рішення надзвичайно важливе. Як ви знаєте, ми збудували будинок, провели жеребкування – визначили квартири, де хто буде мешкати, враховуючи, що квартири мають однакову площу, але є різна поверховість. Тому зараз ми в процесі оформлення документів, щоб надати ці квартири”, – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Ірини Маруняк, будинок “Під Голоском” зданий в експлуатацію, йому присвоєна адреса – номер 22. Після прийняття рішення виписуються ордери, і після їх вручення сім’ї можуть проводити ремонтні роботи і вселятися у квартири. Там є котли, лише квартири потребують ремонту – побілки, оздоблення тощо.

Щодо будівництва наступного будинку для учасників АТО, то, зі слів Ірини Маруняк, це питання поки розглядається, вивчається, тож рішення ще не прийнято.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: