У Львові затримали двох осіб, які намагалися обікрасти стратегічний об’єкт

Патрульні виявили на стратегічному об’єкті чоловіків, які незаконно туди проникли і ймовірно здійснювали крадіжку.

У Львові затримали двох осіб, які намагалися обікрасти стратегічний об’єкт

Патрульних викликала охорона заводу на вулиці Конюшинній і повідомила, що на територію проникли невідомі. Цей об’єкт є стратегічним і охороняється державою, інформують у Патурльній поліції Львівської області. Два екіпажі 1 батальйону негайно прибули на місце події. Охоронці повідомили, що зловмисники зламали замки і проникли в приміщення, заблокувавши вхід в середину складу стяжками.

Один екіпаж залишився біля виходу, а інший з охороною зайшов на склад. Раптом, патрульні побачили двох осіб, які одразу почали втікати і на вимоги залишатися на місці не реагували. Поліцейські наздогнали і затримали осіб. Ними виявилися 19 та 26-річні громадяни України. Свою присутність на заводі пояснили пошуком екстріму, адже вони, з їх слів, дигери. Поліцейські провели поверхневу перевірку і виявили в цих осіб викрутку з різними насадками, плоскогубці, кусачки, стяжки, пластилін і газові балончики Терен та Pepper.

У Львові затримали двох осіб, які намагалися обікрасти стратегічний об’єкт У Львові затримали двох осіб, які намагалися обікрасти стратегічний об’єкт

В одного із них при собі були кошти в сумі 2100 доларів, чек на мішки та інструмент. Біля чоловіків саме лежали чотири мішки в яких були плати для обслуговування оборонних установок. Більше чоловіки не змогли нічого пояснити. На місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції і до завершення процесуальних дій патрульні здійснювали охорону місця події.
Пише Дивись.info 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: