У Львові за  минулу ніч було двоє нових пацієнтів

 

Пише “Четверта студія”, про це сьогодні, 19 березня, о 10.20 повідомили у прес-службі Львівської ОДА,

Як зазначається у повідомленні, “зараз в інфекційній лікарні 26 осіб з підозрою на коронавірус. Загалом, звернулось за весь час 33 особи  (у 4 з них грип). Тобто, на Львівщині 29 підозр (3-е людей на амбулаторному лікуванні)”.

“За  ніч було двоє нових пацієнтів: жінка, 1969 р.н., м.Львів. Була в Австрії. Проконсультована, відмовилась від госпіталізації. Самоізоляція вдома. Жінка, 1997 р.н., м. Львів. Була в Польщі”, – інформує ЛОДА.

Пацієнтів, у яких діагностували грип – виписали із лікарні.

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

«В Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні на сьогоднішній день перебуває 26 пацієнтів з підозрою на коронавірус. Усі вони в стані середньої важкості або в легкому стані. Ми очікуємо отримання аналізів по цих пацієнтах. До сьогодні 3 перебувають на амбулаторному режимі лікування. Вони є з позитивними епіданамнезами і ми очікуємо по них підтвердження на коронавірусну інфекцію. », – розповів Андрій Васько.

Усіх пацієнтів, тести яких учора повернулись з Києва із діагнозом грип, виписали із лікарні. Нагадаємо, що таких осіб – четверо.

“Загалом, за увесь час до медиків звернулось 33 мешканця області. Трьох перевели на амбулаторне лікування, чотирьох виписали”, – резюмує Андрій Васько.

Окрім того, учора відбулась координаційні нарада голови Львівської ОДА Максима Козицького із головами райдержадміністрацій щодо реагування на ситуацію із поширенням корона вірусу. Усі керівники районів отримали доручення до виконання.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: