У Львові з 18 березня у трамваї може бути одночасно не більше 10 людей

З 18 березня тимчасово посилено заходи безпеки перевезення пасажирів. В салоні електротранспорту може знаходитись не більше десяти пасажирів.

Про це повідомляють на сторінці ЛКП «Львівелектротрансу». Вхід та вихід можна здійснити лише через передні двері. Прохання зберігати дистанцію 1 метр один від одного. Також пасажирів закликають, у зв’язку з профілактикою захворювань на коронавірус, за рекомендацією ВООЗ, купувати квитки за проїзд онлайн!

Як повідомив у коментарі ІА Дивись.info директор ЛКП «Львівелектротранс» – Андрій Свищо, деяким працівникам  «Львівелектротрансу», запропоновано піти у відпустку в зв’язку з карантином.

«Працівникам пропонують піти у відпустку без збереження заробітної плати. Це здійснюється виключно за згодою двох сторін. Але це не є масово. Ми звертаємось до людей і в кого є якась потреба залагодити свої справи, то вони можуть зараз скористатись цим часом. Хтось планує йти на два дні, хтось на тиждень, але це динамічний процес і скільки у відсотках працівників, я не можу сказати», – сказав Свищо.

Джерело: Дивись.info 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: