У Львові відкриють унікальний дитячий клуб кінорежисури

Управління комунальної власності ЛМР внесло ініціативу про надання УДЮМК Личаківського району приміщення для створення унікального дитячого клубу кінорежисури, аналогів якого ще немає у Львові.

«27 листопада на комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади Львова підтримали нашу ініціативу, тож управління підготує проект ухвали про надання в оренду УДЮМК Личаківського району нежитлових приміщень першого поверху, площею 197,9 кв м, на вул. Генерала М. Тарнавського, 104-б», — розповідає начальниця управління комунальної власності Інна Свистун.

У цих приміщеннях УДЮМК Личаківського району планує створити клуб кінорежисури, метою діяльності якого є максимальне залучення дітей району до вивчення цього напрямку мистецтва, розкриття талантів та уподобань. Це буде ще одна локація для культурного розвитку дітей. Члени цієї комісії також підтримали надання в оренду Львівській молодіжній асоціації кікбоксингу нежитлових приміщень цокольного поверху: площею 50,5 кв м — на вул. Пішій, 1, та площею 28,9 кв м — на пл. Д. Галицького, 14, для статутної діяльності, терміном на 2 роки 364 дні. Пише Дивись.info 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: