У Львові стріляли у автомобіль ЛКП «Львівспецкомунтрансу» (ФОТО)

У Львові невідомі стріляли у сміттєвоз «Львівспецкомунтрансу»

У Львові невідомі стріляли у автомобіль ЛКП с. Подія трапилась увечері ще 30 жовтня, однак підприємство повідомило про інцидент лише 15 листопада на сторінці підприємства у Faceboook, пише Zaxid.net.

За інформацією ЛКП, у сміттєвоз стріляли у районі вул. Кульпарківська – Садова – Петлюри. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав, натомість кулі пошкодили бампер та фару автомобіля.

«Працівники не постраждали (й наразі це найважливіше), але завдано матеріальної шкоди підприємству й існує велика вірогідність, що ситуація може продовжуватись, а це безпосередньо загрожує життю і здоров’ю людей, котрі кожного дня роблять багатотисячне місто чистішим», – йдеться в повідомленні.

Як повідомив ZAXID.NET речник ЛКП «Львівспецкомунтрансу» Петро Лук’янчук, у сміттєвоз МАЗ стріляли з пневматичної зброї.

«Працівники почули характерні звуки. Взагалі пневматика стріляє доволі тихо, але все таки був звук розбитого скла. Потім працівники помітили при огляді, що фара та бампер постраждали від обстрілу. Є три отвори у правій фарі автомобіля та характерний слід на бампері – вм’ятина від кулі», – розповів Петро Лук’янчук.

За його словами, на момент обстрілу в салоні автомобіля перебувало троє працівників комунального підприємства. Однак ніхто з них не бачив, хто здійснив постріли.

Щодо цього інциденту 31 жовтня ЛКП «Львівспецкомунтранс» звернулося з зявою до ГУНП у Львівській області. У прес-службі поліції пообіцяли надати інформацію щодо інциденту згодом. 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: