У Львові проходитиме масштабний фестиваль країни – Форум видавців

В 2019 році  у Львові пройде вже 26 книжковий форум, Львів зустріне понад 60 тисяч любителів літератури та понад 1000 видавництв та письменників.  Точні дати проведення: 18 – 22 вересня.

Форум видавців Львів 2019 має і основну тему цього року – «Відшукування причетного». Говоритимуть про поняття причетності кожної конкретної людини до глобальних подій. 

Програма Львівського Форуму видавців 2019 буде, як завжди, насичена, організатори обіцяють і літературні читання та присутність відомих авторів, і  літературні конкурси. Оновлену програму ви можете знайти на офіційному сайті події.  Ціни квитка на Форум видавців є завжди лояльними, стартуючи від 30 грн.

У Львові проходитиме масштабний фестиваль країни – Форум видавців

Форум у Львові – це подія, яку обов’язково мають відвідати всі поціновувачі літератури. Адже це місце, де можна відпочити, набратись нових знань та придбати стільки книг, що вистачить на весь рік.

Купити книгу у Львові – не таке вже й складне завдання. Ви можете зробити це у одній з багатьох книгарень чи на блошиному ринку, або завітати на масштабний Літературний фестиваль – Форум видавців. 

А готель «Едем», найгостинніший готель у Львові, завжди радо зустрічає гостей міста. У нас Ви можете забронювати затишний номер, а наш персонал завжди з радістю допоможе з всіма запитаннями, які у вас виникнуть. Від готелю «Едем» до локацій Форуму Видавців ви зможете дійти пішки всього за 10 хвилин. Відмінне розташування – лише одна з наших багатьох переваг.

У Львові проходитиме масштабний фестиваль країни – Форум видавців

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: