У Львові оштрафували партію захисту пенсіонерів

У Львові оштрафували “Партію захисту пенсіонерів у Львівській області”. Про це розповіли на сторінці “Гаряча лінія міста Львів” в соцмережі Facebook.

На сторінці з’явилася скарга від письменниці Гаськи Шиян. Жінка розповіла, що по вулиці Менделєєва, 5, орендар “Партія захисту пенсіонерів у Львівській області” знищує будівлю, яка є пам’яткою архітектури.

“Зараз нові орендарі вибивають вікна і мають намір зробити вихід на фасад, що очевидно суперечить технічним вимогам і нормам. Крім того, що це спотворює вигляд фасаду, це також послаблює конструкцію будинку, який стоїть на крутому схилі.” – написала жінка.
 
У Львові оштрафували партію захисту пенсіонерів
 

В адміністрації сторінки повідомили, що направили дане звернення в Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

У результаті з’ясувалося, що орендар не мав дозволу на проведення подібних робіт. Було проведено обстеження в ході якого було встановлено, що замість віконної рами було вибито отвір в стіні щоб зробити вхід в будівлю.

 
У Львові оштрафували партію захисту пенсіонерів
В результаті Управління комунальної власності вживе заходів щодо розірвання договору оренди.
“На адміністративній комісії 08.07 порушника оштрафовано. Додатково направили Ваше звернення в Управління комунальної власності ЛМР для зобов’язання орендаря усунути пошкодження” – додали у відповіді на скаргу.
 
 
У Львові оштрафували партію захисту пенсіонерів
 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: