У Львові місцеві медики відмовилися госпіталізувати важкохворого пацієнта

Львів’янка Ольга Пашків оприлюднила історію смерті свого 59-річного вітчима. Жінка зазначає, що медики лікарні “швидкої допомоги”, що на вулиці Топольній не надали йому належної допомоги. 

Жінка повідомляє, що коли медики побачили погані результати аналізів, замість госпіталізації його відправили додому. Через п’ять годин чоловік й помер. 

“5 травня моєму вітчимові стало зле – до 41 градуса піднялася температура, скаржився, що болить хребет, спина, права нога почала затерпати. Температуру намагалися збивати різними препаратами, але вони не давали результату. Зробили тест на коронавірус, бо ж таке враження, що тепер тільки його лікують. Взяли аналізи, зробили УЗД нирок, кардіограму, рентген. Коронавірусу не виявили. Натомість аналізи показали кров в сечі, лейкоцити зашкалювали, гемоглобін низький. Після огляду лікарі сказали, що нічого страшного, вони не бачать потреби оформляти в лікарню”, – розповідає Ольга Пашків.

 
 
У Львові місцеві медики відмовилися госпіталізувати важкохворого пацієнта
 
Фото ЛМР


Коли у госпіталізації чоловіку відмовили, він дома ліг спати. Через 5 годин прокинувся, скаржився на погане самопочуття, рідні викликали “швидку”, проте він загинув ще до приїзду медиків. 

“Наша лікарка після смерті вітчима подивилася на його аналізи та жахнулася: у нього була серйозна бактеріальна інфекція. У вітчима не збивалася висока температура, він не їв, не пив, але медикам не було до того діла. Вони не зробили нічого, аби його врятувати, – додає Ольга Пашків. 

Після цього жінка зустрічалася з адміністрацією лікарні, там медики визнають, що це їх провина – недообстежили. Але головний лікар каже що нікого звільнити не буде, тільки випише догану. Про це повідомляє ЛМН.

“А що вам було б легше, якби він помер у лікарні?”. – так відповіли жінці у “лікарні швидкої допомоги”.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: