У Львові міська влада погодила будівництво нового 5-поверхового готелю

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на будівництво конференц-готелю на вул. Шевченка у Львові. Відповідне рішення виконком прийняв під час засідання 12 червня.

Про це пише zaxid.net.

Конференц-готель збудують на вул. Шевченка, 62-64, поруч із церквою Святого Андрія ПЦУ. Зараз на цій території розташована невелика будівля, що перебуває у приватній власності.

Максимальна висота будівлі має становити 9,50 м ближче до вул. Шевченка та 22 м у глибині ділянки. Готель буде 5-поверховим з терасою на даху. Загальна площа ділянки – 2253 м2.

За словами головного архітектора Львова Атона Коломєйцева, проект будівництва готелю розглядався на містобудівній і раді і був позитивно сприйнятий експертним середовищем.

Містобудівні умови і обмеження на будівництво готелю отримали львів’яни Вікторія та Василь Левицькі. Василь Левицький є співвласником будівельної компанії «Лев Девелопмент».

Зазначимо, що ближча до центру частину вул. Шевченка упродовж останніх років активно розбудується. Зокрема, біля передбаченої під готель ділянки ведеться будівництво величезного ЖК «Семицвіт», навпроти завершується будівництво ЖК Велика Британія».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: