У Львові чоловік напав з ножем на дівчину

Постраждала львів’янка розповіла подробиці вчорашнього нападу на неї

Вчора, на вулиці Котляревського, 37, на трамвайній зупинці, чоловік з ножем напав на молоду дівчину. Проте, нападника знешкодив та затримав небайдужий чоловік. Про це повідомляла “Варта1”. Постраждала жінка, отримала травму руки та пошкоджене обличчя. Телегус Адріана Ігорівна поділилася подробицями нападу — чоловік намагався пограбувати її, видерти сумочку. «Близько 20:15 год., на перехресті Київська–Чупринки, на трамвайній зупинці, біля “Ощадбанку”, чекаючи трамвай, щоб в дружній компанії переглянути кіно, перед робочими буднями. Але плани трішки змінились. Чекала трамвай, вже близько 20 хв., тому що погода була не сприятлива йти пішки. На куті вулиці Київської стояв чоловік, думала, як і я чекає на транспорт.

Через 10 хв. до нього підійшов інший чоловік, щось собі переговорили між собою, а я собі ходила туди-сюди, щоб не змерзнути. Як повернусь і він переді мною, і зразу ножем почав махати, і кричати «Віддай сумку!!!». За цей час він мені встиг зачепити ліву щоку, і ліву руку, де я тримала сумку. Він отримав своє та побіг, і я за ним, добре, що на перехресті було мало машин, і я кричала «Допоможіть!!!»”, — розповідає жінка. Чоловік з протилежної сторони від зупинки накинувся на нападника.

“У цей час, я не вірила, що таке могло трапитись, але дякую за те, що є ще люди світлі, які почули мене і допомогли, ДУЖЕ ВАМ ДЯКУЮ. 
Досить швидко приїхала швидка допомога та поліція, нападника затримали, а мене в цей час повезли у 8 травматологічну лікарню, у відділ хірургії. Втратила багато крові, прооперували успішно, тепер декілька місяців реабілітації фізичної, не говорячи про емоційний стан, дякую друзям, духом я не падаю. Бережіть себе!” — пише потерпіла.

 У Львові чоловік напав з ножем на дівчину У Львові чоловік напав з ножем на дівчину

Фото: Варта

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм!

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: